53 Letní soutěž a sleva 20% na Horolezeckou abecedu! - Horolezecká abeceda: vzdělávání, bezpečnost, metodika, učebnice, skripta, informace, kurzy
Horolezecká abeceda - ilustrace

Letní soutěž a sleva 20% na Horolezeckou abecedu!


Letní soutěž a sleva 20% na Horolezeckou abecedu!15.07.2009 Nakladatelství Epocha připravuje dotisk již zcela vyprodané učebnice Horolezecká abeceda. Při této příležitosti redakce Horolezecké abecedy a Nakladatelství Epocha s.r.o. vyhlašují LETNÍ SOUTĚŽ o knižní ceny, a mimořádnou LETNÍ SLEVU 20% na všechny předobjednávky knihy Horolezecká abeceda, a slevu 25% na hromadné objednávky, které budou přijaty do 15. 9. tohoto roku.

Soutěžní obrázek 1
Soutěžní obrázek 1

Soutěžní obrázek 2
Soutěžní obrázek 2

Soutěžní obrázek 3
Soutěžní obrázek 3

LETNÍ SOUTĚŽ O KNIŽNÍ CENY

Pro letošní letní soutěž Horolezecké abecedy jsme vybrali historické pohlednice a snímky z našeho archivu. V prvních dvou případech se jedná o historické pohlednice z první poloviny minulého století, v posledním případě jde o výstup na zcela charakteristický útvar z počátku druhé poloviny minulého století. V případě historických pohlednic byly skryty názvy skalních útvarů a jejich lokalizace.

Úkolem soutěžících je určit skalní oblasti, ve kterých se tyto skalní útvary nachází. Ve všech třech případech se jedná o zcela tradiční oblasti pískovcového lezení, z nichž dvě se nachází na českém území. Vzhledem k tomu, že nepovažujeme soutěžní otázky za mimořádně obtížné, další nápovědu nebudeme poskytovat.


Stejně jako v případě předchozích soutěží na našich stránkách, budou výherci vylosováni z těch, kteří správně zodpoví soutěžní otázky. Vylosováni budou postupně tři soutěžící.

První vylosovaný obdrží knihu
Horolezecká abeceda (T. Frank, T. Kublák a kol.)
Druhý vylosovaný obdrží knihu
Gobi – Poušť ve mně (R. Messner)
Třetí vylosovaný obdrží knihu
Antarktida – Nebe i peklo (R. Messner)


Soutěž o uvedené knižní ceny probíhá do 15. září 2009.
Soutěže se mohou zúčastnit i předobjednavatelé Horolezecké abecedy, kterým v případě výhry první ceny může být jejich objednávka stornována.


Soutěžní otázka:
Na obrázcích 1 – 3 jsou zcela charakteristické skalní útvary ze tří pískovcových lezeckých oblastí. O které oblasti se jedná?




Pravidla soutěže:

1. odpověď na soutěžní otázku musí být odeslána elektronicky do 15. 9. 2009, 24.00 hod, nebo poštou nejpozději 10. 9. 2009 (čas bude určen podle razítka poštovního úřadu),

2. do slosování postupují pouze správné odpovědi, chybná odpověď bude automaticky vyřazena ze slosování,

3. v případě, že se v rámci soutěže neobjeví ani jedna zcela správná odpověď, postoupí do slosování odpovědi, ve kterých budou správné alespoň dvě odpovědi na soutěžní otázky,

4. soutěžní lístek musí obsahovat tyto základní údaje: a/ odpovědi na soutěžní otázky; b/ jméno soutěžícího; c/ adresa pro zaslání výhry,

5. za soutěžní lístek je považován dopis s odpovědí doručený na elektronickou adresu redakce Horolezecké abecedy soutez@horolezeckaabeceda.cz, v předmětu zprávy musí být uvedeno "Soutěž 5", nebo na kontaktní adresu Nakladatelství Epocha, Kaprova 12, 110 00 Praha 1 - Staré Město. V takovém případě musí být na obálce i soutěžním lístku musí uveden text: "Horolezecká abeceda, Soutěž 5“.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




LETNÍ SLEVY A SLOSOVÁNÍ OBJEDNÁVEK

V průběhu léta 2009 připravuje Nakladatelství Epocha dotisk Horolezecké abecedy, která je nyní beznadějně vyprodána. Nelze proto uspokojit stále docházející nové objednávky této učebnice. Kniha bude distribuována najednou až koncem léta.
Aby nakladatelství kompenzovalo svým zákazníkům zpoždění, které mezi jejich objednávkou a distribucí knihy vznikne, vyhlašuje na všechny nově přijaté objednávky z území ČR v období od 15. 7. do 15. 9. 2009 slevu 20% na všechny objednávky a slevu 25% na objednávky na tří a více výtisků Horolezecké abecedy.

Zároveň budou všechny objednávky přijaté v tomto období slosovány a jeden z předobjednavatelů obdrží knižní cenu, která bude na jeho adresu zaslána po 15. 9. 2009.

S výjimkou slevy 20% (resp. 25% u hromadných objednávek) se na všechny objednávky vztahují další podmínky uvedené v objednávkovém formuláři (ZDE).
-red-


Zpět na hlavní stranu

Newsletter

Chcete-li dostávat informace o novinkách na tomto serveru, zadejte prosím Váš email.

Reklama

Nakladatelství Epocha s.r.o.

Nakladatelství Epocha
nabízí ze své produkce:

Reinhold Messner
GOBI
poušť ve mně

Cena při nákupu přes
e-shop je 269 Kč.
Informace a možnost
zakoupení zde

Inzerenti a partneři

Petzl

TENDON - horolezecká a statická lana a příslušenství

Penzion U Skalního potoka

Horyinfo

Specialista na knihy o horách

horoLEZECKÉ průvodce.cz

Sportovní škola BEN

HOROKUPECTVÍ - Knihy a ostatní o horách a lezení

Karavanseráj: libanonská a indická restaurace

Vertical Sport

Krásy Slovenska Online

ČSOP

Přípluv

HedvábnáStezka.cz: chytřejší než velbloud

FelsenWelt

Občanské sdružení Surya

Nadační fond Inka

Himálajské centrum v Praze

BRDY

BRDY.org

Mountain Wilderness

Ekolist.cz

Copyright © 2007-2024

Všechna práva vyhrazena
Tomáš Frank & SHA
Design: K.Karasz & R.Kvasňa
HTML,CSS,PHP: Roman Kvasňa
Optimalizováno pro IE7+8 a FF2+3 rozlišení 1024x768 a vyšší

Krásné hory