346 Jubilejní Táborový oheň - Horolezecká abeceda: vzdělávání, bezpečnost, metodika, učebnice, skripta, informace, kurzy
Horolezecká abeceda - ilustrace

Jubilejní Táborový oheň


Jubilejní Táborový oheň21.03.2012 Aprílový Táborový oheň kapely Sekvoj ve spolupráci s Honzou Dobiášem na scéně pražské hudební kavárny Carpe Diem přivítá jako hosta Stanislava "Wabi" Daňka nejenom k muzicírování, ale i velkému rozhovoru třeba o trampování a horolezectví.



Wabi Daněk

Stanislav Wabi Daněk
Wabi Daněk jako gratulant při 30. výroční Sekvoje v listopadu 2011; foto: Jana Sládková

Na začátku letošního února uplynul rok od návratu živých Táborových ohňů Honzy Dobiáše na scénu! Je to již přes třicet let, co tyto úspěšné večery probíhaly v Malostranské besedě. Dnes vznikají v Honzově spolupráci s kapelou Sekvoj na scéně pražské hudební kavárny Carpe Diem. Patří jim první nedělní večery každého měsíce vyjma prázdnin, a zatímco Sekvoj jistí hudební část programu, Honza přivádí do každého večera zajímavého hosta, se kterým dělá živý rozhovor. Představil tak divákům např. investigativního publicistu a spisovatele Stanislava Motla, kapelníka legendárních KTO Frantu Hackera a jeho ženu, herečku a spisovatelku Danu Vackovou, kolegu moderátora Vaška Součka, redaktory Country Rádia Veroniku Čičkovou a Milada Schmidta, bývalého šéfa Malostranské besedy Roberta Radostu atd.

Novodobé Táborové ohně probíhaly zpočátku jako obměsíčník a teprve na začátku letošního roku se jejich pravidelnost zdvojnásobila. A tak se stalo, že duben bude měsícem, kdy pořad oslaví svoje první jubileum - desátý večer! Je to sice teprve malé výročí, ale velkou hvězdu v programu si jistě zaslouží. Bude jí trampský a folkový bard Stanislav Wabi Daněk, tentokrát v trochu nezvyklé roli. Honza Dobiáš ho pozval k velkému živému rozhovoru. A že jeho minulost, to nejsou jenom písničky, ale např. i trampování a horolezectví, bude to povídání určitě hodně zajímavé… Hudební část programu bude tradičně patřit Sekvoji, ale určitě nebude hrát sama - že do strun sáhne i Wabi.

Táborový oheň No. 10 v Carpe Diem (Jičínská 4, Praha - Vinohrady, pár kroků od stanice metra A Flora) můžete navštívit v neděli 1. dubna 2012. Začátek je ve 20:00 a není to Apríl ani trošičku!

Karel Vidimský - Cimbura


Zpět na hlavní stranu

Newsletter

Chcete-li dostávat informace o novinkách na tomto serveru, zadejte prosím Váš email.

Reklama

Nakladatelství Epocha s.r.o.

Nakladatelství Epocha
nabízí ze své produkce:

Reinhold Messner
GOBI
poušť ve mně

Cena při nákupu přes
e-shop je 269 Kč.
Informace a možnost
zakoupení zde

Inzerenti a partneři

Petzl

TENDON - horolezecká a statická lana a příslušenství

Penzion U Skalního potoka

Horyinfo

Specialista na knihy o horách

horoLEZECKÉ průvodce.cz

Sportovní škola BEN

HOROKUPECTVÍ - Knihy a ostatní o horách a lezení

Karavanseráj: libanonská a indická restaurace

Vertical Sport

Krásy Slovenska Online

ČSOP

Přípluv

HedvábnáStezka.cz: chytřejší než velbloud

FelsenWelt

Občanské sdružení Surya

Nadační fond Inka

Himálajské centrum v Praze

BRDY

BRDY.org

Mountain Wilderness

Ekolist.cz

Copyright © 2007-2024

Všechna práva vyhrazena
Tomáš Frank & SHA
Design: K.Karasz & R.Kvasňa
HTML,CSS,PHP: Roman Kvasňa
Optimalizováno pro IE7+8 a FF2+3 rozlišení 1024x768 a vyšší

Krásné hory